Välkommen till oss! 

Vi heter Lena och Jan Eriksson och vi bor i Glostorp. En liten by på 12 hushåll strax utanför Malmö. Janne driver eget företag och jobbar med utbildningar. Lena försöker hjälpa till med att hålla lite ordning i pappersarbetet.

Gården vi bor på heter Toftahill, därför kändes det naturligt att välja det som kennelnamn. Här har hundarna ca 3000 kvm inhägnad trädgård att busa i.

Förutom hundarna bor här också två hästar och tre katter. Om dem kan ni läsa längre ner.

TOFTAHILL


Vår första Borderterrier visade sig bli ett riktigt lyckoträff! Vi hade turen att få kontakt med Ulrika Berge, Kennel Sub Terram och det visade sig att hon hade en hanvalp till oss - Sub Terram Sevärt - Eddie! 
Eftersom vi bor på landet och har hästar hade vi tänkt att ha en häst-, gårds- och "följa med"-hund. Ingen av oss hade en tanke på utställningar och meriteringar! Efter första utställningen med Eddie var jag biten!! Sedan har det bara rullat på och tanken på större engagemang i rasen och uppfödning föddes ganska tidigt. 

Våra hundar är först och främst familjemedlemmar. Dom bor inne med oss och delar både TV-soffa och säng (några i alla fall). Vi jagar inte själv men Lena är med i ett drevlag så våra hundar får jaga! Mest blir det hjort och vildsvin.

Vårt mål med uppfödningen är att försöka bidra med bra hundar exteriört, mentalt och arbetsmässigt. Vi hoppas att framtida Toftahill-bordrar skall fungera bra hos både jägare och "vanligt" folk.

EDDIE 8 VECKOR
Eftersom vi bor på en hästgård så har vi några hästar i stallet. Dock ingen egen för tillfället. Vår gamle trotjänare Pollux fick åka till hästhimlen i början av 2010, 34 år gammal!

POLLUX sommaren 2004
Tre katter bor också här. Lissie är en sköldpaddsfärgad honkatt som vi hämtade som kattunge. Lissie fick en kull ungar 2003 och från den kullen stannade två kvar hos oss. Hobbe och Randi. Dessa två tror ibland att de är borderterrier! Speciellt Randi föredrar att kela och gosa med hundarna istället för oss.

HOBBE SLAPPAR

STINA, BETTY OCH RANDI DELAR KUDDE